Där världen förändras

Det finns skäl till varför Ernst finns och väljer att vara i vissa sammanhang, och inte i andra. Sammanhang är livsviktiga. Där finns människorna. Där sker utvecklingen, mellan människor. Där förändras världen. I det lilla i det stora. Budskapen hjälper oss att förstå varandra så att vi kan nå dit vi vill.Ernst vill verka i sammanhang med människor som är olika och som drivs av ungefär samma grundtankar. Om människor och budskap. Om uppriktighet. Och tron på goda förändringar. Christina arbetar gärna med verksamheter och människor som vill och förmår se bortom sin egen verksamhet. Till den där bättre världen. Över hela världen.

Ernst finns i många sammanhang, svenska och internationella, med till exempel Sandvik Coromant, Spoon Publishing, Safety, Pace Communications, Bring Design, GoodGuys&Friends, MittMedia.

Andra sammanhang Ernst värnar om därför att världen blir en bättre plats med deras hjälp är bland många andra: Unicef, Lutheran Mahila Samity (Indien), Basundhara Children’s Home (Indien), Abrigo Rainha Sílvia (Brasilien), Piña Palmera (Mexiko), Amnesty International